Social Branding

'La vie - pardon, le social est belle!'

Quelle horreur! Je swipet langs Instagram Stories gevuld met aanlokkelijke avonturen en inspirerende ideeën, maar zelf vind je maar niet de juiste stijl om je merk online te laten zien.

En eerlijk? De tijd en energie die je nu in je socials stopt, zie je niet terug in je portefeuille

Je weet niet welke kant je op moet en dat zorgt ervoor dat je feed er in plaats van een bruisende place to be uitziet als een onbewoond eiland. Die prachtige contentplannen die je in je hoofd had, stel je tot morgen uit, en voor je het weet gaat er weer een maand overheen. 

Don’t worry, chèrie! Ik begrijp hoe lastig het is om dat droombeeld te vertalen naar een visueel verhaal waarmee je moeiteloos de harten van je ideale klant verovert.

Social Branding Traject

Als styliste, designer en fotografe deel ik al mijn insider tips voor het neerzetten van jouw unieke persoonlijke stijl. Zo’n stijl waarvoor mensen twee keer achterom kijken als ze je passeren op straat. We tonen de je ne sais quoi die nu al in je zit – je missie, je visie, je authenticiteit – op de mooist mogelijke manier aan de wereld.

Tijdens ons traject zorgen we ervoor dat je opvalt, zonder geforceerd gedoe. Dat je op een natuurlijke manier het podium pakt zodat je anderen inspireert met wie je bent en wat je doet.

Met mijn oog voor detail en liefde voor design help ik je bij het verbinden van je volledige présence – op papier, in beeld en in stijl – tot een kloppend merk. 

‘Ik ben zo dankbaar en blij dat ik Fabienne heb ontmoet. Ze geeft je zo’n boost mee dat je een goede basis hebt om verder te kunnen. Door het traject bij Fabienne heb ik meer zelfvertrouwen gekregen om mijn droom te gaan realiseren. Momenteel heb ik een strategie wat bij mij past en waar ik heen wil. Dat werkt zo fijn! Ik ben met mijn community ook echt gegroeid. Dit heb ik tijdens het traject ook echt ervaren. Tevens mocht en kon ik alles aan Fabienne vragen, niks is te veel. Dat is zo waardevol!’

Patricia Verhoeven | @patriciaverhoevenn

#1 WHO’S THAT FEMME

Wat gaan wij binnen dit traject doen?

 

– Stappenplan Instagram (strategie + content pijlers, content kalender, het bouwen van een community en een netwerk).

– Creëren van een professionele en consistente feed zodat je in één oogopslag kunt zien wie jij bent en je jezelf kan onderscheiden.

– Om de twee weken een call van 60 minuten om alles te bespreken (Deze worden opgenomen zodat je het kan terugkijken).

– Hoe bekijk je je Instagram statistieken en hoe speel je daar slim op in.

– Gratis E-guide met tips & tricks over hoe je mooi content maakt met je eigen telefoon

In Trello creëer ik een bord waarbij ik alle stappen/opdrachten zet per week. Hierdoor heb je een helder overzicht van wat je allemaal moet doen en kan er stap voor stap mee aan de slag. Hierbij krijg je ook wekelijks persoonlijke begeleiding en kan je iedere woensdag je vragen stellen via Trello waarop ik die dag antwoord zal geven. 

 

Investering van dit traject:

1029 euro excl. BTW (pilot prijs)

 

#2 TRANSFORMATION TOTALE + BONJOUR AMOUR SHOOT

Wat wij gaan doen binnen dit traject:

(3 maanden)

– 1 op 1 kick-off strategie sessie van 1,5 uur waarbij de vragenlijst en en het Pinterest board worden besproken. Hierdoor weet ik beter wie jij bent, welke stijlen jou aanspreken en hoe je jezelf wilt presenteren.

 – Creëren van een personal brand moodboard + kernwoorden.

– Jouw huisstijl doorvertalen in Canva templates voor Instagram Stories, Story highlights en Instagram posts.

– Stappenplan Instagram (strategie + content pijlers, content kalender, het bouwen van een community en een netwerk).

– Content shoot van 2 uur (inclusief moodboard, locaties en styling advies).

– Creëren van een professionele en consistente feed zodat je in één oogopslag kunt zien wie jij bent en je jezelf kan onderscheiden.

– Drie keer een call van 60 minuten om alles te bespreken (Deze worden opgenomen zodat je het kan terugkijken).

– Hoe bekijk je je Instagram statistieken en hoe speel je daar slim op in.

– Gratis E-guide met tips & tricks over hoe je mooi content maakt met je eigen telefoon

 

Investering van dit traject:

2150 euro excl. BTW (pilot prijs)

 

NA HET TRAJECT

Heb jij een duidelijke strategie met content pijlers voor jouw socials waar jouw personal brand in één oogopslag herkenbaar is.

Onderscheid jij jezelf van jouw concurrenten met beelden die jou niet alleen uniek maken, maar ook 100% uitstralen wie jij bent.

Heb jij prachtige Instastories templates in Canva waarmee jij consistent te werk kan én herkenbaarheid kan creëren.

  Kunnen jouw volgers wel jouw personal brand dromen doordat het zo authentiek, stijlvol en totally you is.

BONJOUR, FEMME DU JOUR!

Je duikt moeiteloos op in de hoofden en harten van je doelgroep als ze denken aan een expert in jouw niche. Schreeuwt het bijna van de daken hoe trots je bent, want het gevoel en het visuele beeld van je merk vormen samen een perfect geheel. En de tijd en energie die je voorheen altijd miste? Die zijn nu toujours in overvloed aanwezig in je leven.

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH