Bureau Sans Sel

PHOTOGRAPHY | EDITING

Bureau Sans Sel

PHOTOGRAPHY | EDITING

Fabienne heeft me geholpen bij het maken van een beeldbank voor mijn communicatiebureau. Wat ik erg fijn vond is dat ze actief meedenkt over de briefing en deze tijdens de shoot ook nauwgezet in de gaten houdt. Ze let enorm op de details, ik voelde me dan ook helemaal op m’n gemak bij haar en kon met een gerust hart de leiding aan haar overlaten. Fabienne heeft een prachtige eigen fotografiestijl waarin mijn ideeën zeer goed werden uitgevoerd. Ik ben zo ontzettend blij met de eindresultaten en wil haar binnenkort weer boeken voor een vervolgshoot.

Svea – Bureau Sans Sel

Fabienne heeft me geholpen bij het maken van een beeldbank voor mijn communicatiebureau. Wat ik erg fijn vond is dat ze actief meedenkt over de briefing en deze tijdens de shoot ook nauwgezet in de gaten houdt. Ze let enorm op de details, ik voelde me dan ook helemaal op m’n gemak bij haar en kon met een gerust hart de leiding aan haar overlaten. Fabienne heeft een prachtige eigen fotografiestijl waarin mijn ideeën zeer goed werden uitgevoerd. Ik ben zo ontzettend blij met de eindresultaten en wil haar binnenkort weer boeken voor een vervolgshoot.

Svea – Bureau Sans Sel

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH