JOUW UITSTRALING BEPAALT GROTENDEELS JOUW SUCCES

Want je kan een succesvol bedrijf hebben en enorm gegroeid zijn als persoon en ondernemer – als je uitstraling niet is meegegroeid, is het lastig om je waarde goed over te brengen. Want je uitstraling beïnvloedt of potentiële klanten zich tot je aangetrokken voelen en je uitstraling bepaalt of ze met je willen samenwerken.

LET ME TELL YOU THIS

De manier waarop je je kleedt, zegt veel over je persoonlijkheid en over hoe je gezien wordt als ondernemer. Dus als jij als de autoriteit gezien wilt worden en moeiteloos klanten wilt aantrekken, is het essentieel dat je een stijl en garderobe hebt die jouw visie en succes uitstralen. Een garderobe waarmee je waar en wanneer dan ook een goede first impression maakt en waarin je je mooi en zelfverzekerd voelt – en dat ook uitstraalt. 

MAAR WAAR JE BEGIN JE?

Want je hebt een goed beeld van wat je wilt uitstralen, maar je weet niet hoe je dat kunt vertalen naar een unieke stijl die volledig bij jou en jouw positionering past.

En je hebt best wat verstand van mode en kleding, maar je loopt er regelmatig tegenaan dat je niet weet welke kleuren je nou echt laten stralen en welke items goed bij je figuur passen. Dat zorgt ervoor dat je vaak maar gewoon koopt wat je mooi vindt of wat in de mode is, in plaats van dat je kijkt naar wat je het beste staat en hoe je zo sterk mogelijk overkomt. 

Daarnaast mis je kwalitatieve en tijdloze items in je garderobe, waardoor je lastig combinaties kan maken en je kleding je snel verveelt. Hierdoor kost het je veel tijd en moeite om een outfit te zoeken waar je je echt mooi in voelt en die past bij wat je wilt uitstralen.

IK KAN JE HELPEN OM DAT TE VERANDEREN

Zodat je je expertise, visie en waarde ook echt gaat uitstralen, je moeiteloos top of mind wordt en je je onderscheidt van anderen in je branche doordat je een eigen, unieke stijl hebt die overeenkomt met waar je voor staat en wat je levert. 

Ik laat je zien welke kleuren je mooi staan en hoe je deze met elkaar kunt combineren, zodat je opvalt, zelfvertrouwen uitstraalt en moeiteloos jouw (online) podium pakt.

Daarnaast creëren we samen een stijlvolle garderobe waarbij je geen keuzestress hebt van te weinig, maar waarbij je juist oneindig veel opties hebt, want alles wat je draagt staat je mooi en versterkt jouw positionering.

Als dat is wat je zoekt, ben je hier aan het juiste adres!

Ik was erg gehecht aan mijn comfortabele garderobe, ook al was ik vaak niet echt blij met mijn outfits. De closet detox heeft mijn kast (en mij) echt een transformatie gegeven! Waarbij Fabienne supergoed rekening hield met wat ik leuk vind EN wat mij goed staat. 

Door relatief kleine veranderingen, zoals een andere tint van een kleur die ik mooi vind, weet ik nu precies wat voor outfits en kleuren mij doen stralen en mijn ogen laten uitkomen.

Sinds de closet detox en personal shopping krijg ik allemaal complimentjes van mensen om mij heen over hoe ik eruit zie. En eigenlijk nog belangrijker: ik voél me ook stukken beter in wat ik draag.

Ik durf meer qua kledingstukken en heb nu ‘s ochtends vooral keuzestress omdat er zoveel in mijn kast ligt wat ik écht leuk vind. 

Ik kan iedereen aanraden om dit met Fabienne te doen. Ze is in mijn ogen een true expert. Ik zou willen dat ik dit al jaren geleden had gedaan!

Shelley – Hashtag Lifegoals

Style Transformation Traject

6 maandenlang werken we aan je garderobe en uitstraling, zodat het aansluit bij het succes dat je hebt behaald en jij je vol zelfvertrouwen als de expert kunt positioneren.

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Vragenlijst over jouw huidige personal style, zodat je je huidige garderobe kunt analyseren en je je droom garderobe kunt visualiseren. Dit geeft je inzicht in wat je wilt uitstralen en of de kleding die je nu draagt daar op aansluit.

Closet detox sessie waarbij we je gehele garderobe doornemen en detoxen, zodat je ontdekt welke kleuren en pasvormen het beste bij je passen en zodat we kunnen zien welke items een mooie aanvulling zouden zijn. Later in het traject volgt een tweede keer.

 Twee keer een Personal shopping sessie van 6 uur in Amsterdam of Rotterdam inclusief lunch, waarbij we kijken naar welke kleuren jou laten stralen, welke materialen en pasvormen bij jouw figuur passen en welke items/merken jouw personal brand vertalen. Hierdoor zie en leer je goed wat wel of niet voor je werkt, waardoor shoppen weer leuk wordt en je geen miskopen meer hebt als je zelf gaat winkelen.

Shoppable Pinterestbord met extra items die perfect bij jouw nieuwe garderobe passen maar die we niet tijdens het winkelen hebben kunnen vinden.

Personal Styling feedback voor 6 maanden, waarbij je mij kan contacten over al je styling en outfit vragen voor shoots, events of dagelijkse gelegenheden.

Extra: Closet Detox E-guide met extra tips om je garderobe te onderhouden en het kleurkaartje van jouw kleurtype

Het is ook mogelijk om een shoot erbij te boeken.

TIJDENS ONZE SAMENWERKING KRIJG JE ANTWOORD OP VRAGEN ZOALS

Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn expertise en visie kan uitstralen en mijn waarde moeiteloos kan overbrengen?

Hoe straal ik uit dat ik voor kwaliteit sta, zodat ik klanten aantrek die voor grote, succesvolle transformaties willen gaan?

Hoe vertaal ik mijn persoonlijkheid naar een stijl die écht bij me past en waar ik me mooi en krachtig in voel?

Welke kleuren laten mijn gezicht stralen en hoe kan ik deze goed met elkaar combineren?

Hoe kan ik mijn figuur het beste kleden en op verschillende manieren stylen, zonder dat ik telkens hetzelfde draag?

Hoe creëer ik een garderobe waarin ik met één item verschillende combinaties kan maken zodat het duurzaam wordt en ik er niet snel op uitgekeken raak?

Ik had geen betere keus kunnen maken dan Fabienne mij persoonlijk te laten stijlen. Op basis van enkele foto’s, wist zij wat bij mij past. Qua kleur en stofgebruik én gericht op het doel; wat draag je nu en waar wil je naartoe. Vervolgens vond Fabienne de gulden middenweg. Fabienne wist mij hiermee niet alleen prachtig te kleden, maar ook te motiveren om in mijn kracht te gaan staan! Ik raad Personal Shopping bij Fabienne dan ook van harte aan.

Thamar – The Happy Casemanager

Fabienne schiet niet alleen prachtige foto’s, maar begrijpt ook hoe belangrijk kleding, kleurgebruik en props zijn voor het creëren van marketingmateriaal. Dit maakt haar een next-level fotografe en een fantastische styliste. 

Manouk – SEO Expert

DIT IS JOUW STYLIST ON SPEED DIAL

Cou cou ma belle! Mijn naam is Fabienne en ik help vrouwen aan een stijlvolle garderobe, waardoor ze meer succes, zelfvertrouwen en expertise uitstralen. 

 Ik zie veel ondernemers die succesvol zijn in wat ze doen, maar die dat succes niet uitstralen doordat hun garderobe niet is meegegroeid. Hierdoor komt hun waarde niet goed over en klopt hun uitstraling niet met waar ze voor staan en waar ze naartoe willen.

 En dat is ontzettend zonde, want hoe meer je je succes en expertise uitstraalt, hoe makkelijker je je kunt onderscheiden en hoe sneller anderen jou als de autoriteit zien. 

Het is mijn missie als stylist om jou de juiste kennis en tools te geven om een duurzame en stijlvolle garderobe te bouwen, waardoor je je expertise en visie uitstraalt. Ik help je om een stijl te creëren waarmee je top of mind wordt bij je ideale klant en de overduidelijke nummer 1 wordt.

Ik haal het beste in je naar boven en help je aan een zo groot mogelijke transformatie, zodat je je mooi, zelfverzekerd en krachtig voelt in de kleding die je draagt en zodat je vol trots dat podium durft te pakken dat je verdient.

CREËER EEN UITSTRALING DIE JE SUCCES, VISIE EN WAARDE OVERBRENGT ZODAT JE IDEALE KLANT NIET MEER OM JE HEEN KAN

DIT IS WAT PERSONAL STYLING MET JE DOET

Wat je uitstraalt komt overeen met wat je als ondernemer hebt neergezet, waardoor je geloofwaardiger overkomt en mensen je waarde sneller zien.

Je voelt je zelfverzekerder doordat je de juiste kleuren draagt en je jouw mooiste punten accentueert

Je gaat je kleden naar wie je bent en waar je voor staat; niet ‘kleden als’ of volgens bepaalde trends

Je creëert de perfecte basis voor je duurzame garderobe en een startpunt om je  authentieke stijl verder te ontwikkelen

Je wordt moeiteloos top of mind in jouw branche omdat je je positionering versterkt doordat je een stijl hebt die past bij jouw unieke persoonlijkheid.

VOOR WIE IS DIT TRAJECT?

Dit traject is voor gevestigde ondernemers die hun expertise, visie en persoonlijkheid willen uitstralen, waardoor ze als autoriteit worden gezien binnen hun branche.

Je hebt al veel geïnvesteerd in je business, van een business coach tot aan een website, maar niet eerder in je uitstraling en garderobe, terwijl je bedrijf juist draait om jou als persoon. Want hoe je overkomt en wat je uitstraalt, heeft direct impact op je geloofwaardigheid, overtuigingskracht en de resultaten die je behaalt. 

Het is tijd om je positionering te versterken met een garderobe die kwaliteit, exclusiviteit en kracht uitstraalt, zodat je je onderscheidt van de rest en je een garderobe creëert die 100% past bij wie je bent als persoon en ondernemer.

Klinkt dit als jou? Dan kan ik niet wachten om je te helpen!

VEELGESTELDE VRAGEN

Kan ik in termijnen betalen?

Je betaalt in twee termijnen, het eerste termijn om de boeking te bevestigen, het tweede termijn na de personal shopping sessie in Amsterdam of Rotterdam.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject duurt 6 maanden, waarin we beginnen met een closet detox om goed te zien wat je nu uitstraalt met je garderobe en welke items nog ontbreken om de gewenste  uitstraling te creëren. Daarna volgt er een personal shopping sessie van 4 uur in Amsterdam of Rotterdam, waarbij ik je laat zien welke kleuren, pasvormen en materialen goed bij je passen en welke niet. De rest van het traject zal ik met je delen tijdens onze kennismakingscall.

Hoe kom je erachter welke stijl het beste bij mijn persoonlijkheid past?

Voordat we gaan shoppen, is het belangrijk dat je een uitgebreide vragenlijst invult met vragen zoals: omschrijf jouw persoonlijkheid en wat zou je graag willen uitstralen? Daarnaast lever je een Pinterestbord aan met outfits, kleuren en prints die jou inspireren. Met deze informatie ga ik aan de slag met een vooronderzoek om te kijken bij welke winkels en collecties we het beste kunnen shoppen. 

Naar wat voor winkels gaan we of waar shop je online?

Afhankelijk van wat jouw stijl is. Ben jij de nieuwe Parisienne van Amsterdam? Dan gaan we merken bekijken met een boho chic stijl zoals Ba&sh, Sandro, Paris Atelier van &Other Stories of vintage winkels. Houd je van modern en minimalistisch? Dan zijn merken zoals Arket, COS, Selected Femme en de Stockholm collectie van &Other Stories fijn om te shoppen.

Tijdens het shoppen houd ik rekening met je wensen en budget, alles is mogelijk.

Wat als we tijdens offline shoppen niet alles kunnen vinden?

Pas de problème! Dan zoek ik voor jou online verder en verzamel ik alle items in een shoppable Pinterestbord, zodat je de items makkelijk kunt bestellen en thuis kunt passen. We blijven met elkaar in contact via Whatsapp om de bestelde items door te nemen.

Wat is de investering van het halfjaar traject?

De investering van het halfjaartraject vertel ik je tijdens onze kennismakingscall. Eerst wil ik graag weten waar je tegenaan loopt en of ik je kan helpen.

JOUW UITSTRALING BEPAALT GROTENDEELS JOUW SUCCES

Want je kan een succesvol bedrijf hebben en enorm gegroeid zijn als persoon en ondernemer – als je uitstraling niet is meegegroeid, is het lastig om je waarde goed over te brengen. Want je uitstraling beïnvloedt of potentiële klanten zich tot je aangetrokken voelen en je uitstraling bepaalt of ze met je willen samenwerken.

LET ME TELL YOU THIS

De manier waarop je je kleedt, zegt veel over je persoonlijkheid en over hoe je gezien wordt als ondernemer. Dus als jij als de autoriteit gezien wilt worden en moeiteloos klanten wilt aantrekken, is het essentieel dat je een stijl en garderobe hebt die jouw visie en succes uitstralen. Een garderobe waarmee je waar en wanneer dan ook een goede first impression maakt en waarin je je mooi en zelfverzekerd voelt – en dat ook uitstraalt.

MAAR WAAR JE BEGIN JE?

Want je hebt een goed beeld van wat je wilt uitstralen, maar je weet niet hoe je dat kunt vertalen naar een unieke stijl die volledig bij jou en jouw positionering past.

En je hebt best wat verstand van mode en kleding, maar je loopt er regelmatig tegenaan dat je niet weet welke kleuren je nou echt laten stralen en welke items goed bij je figuur passen. Dat zorgt ervoor dat je vaak maar gewoon koopt wat je mooi vindt of wat in de mode is, in plaats van dat je kijkt naar wat je het beste staat en hoe je zo sterk mogelijk overkomt. 

Daarnaast mis je kwalitatieve en tijdloze items in je garderobe, waardoor je lastig combinaties kan maken en je kleding je snel verveelt. Hierdoor kost het je veel tijd en moeite om een outfit te zoeken waar je je echt mooi in voelt en die past bij wat je wilt uitstralen.

Ik was erg gehecht aan mijn comfortabele garderobe, ook al was ik vaak niet echt blij met mijn outfits.

De samenwerking heeft mijn kast (en mij) echt een transformatie gegeven! Waarbij Fabienne supergoed rekening hield met wat ik leuk vind EN wat mij goed staat. 

Door relatief kleine veranderingen, zoals een andere tint van een kleur die ik mooi vind, weet ik nu precies wat voor outfits en kleuren mij doen stralen en mijn ogen laten uitkomen.

Sinds de closet detox en personal shopping krijg ik allemaal complimentjes van mensen om mij heen over hoe ik eruit zie. En eigenlijk nog belangrijker: ik voél me ook stukken beter in wat ik draag.

Ik durf meer qua kledingstukken en heb nu ‘s ochtends vooral keuzestress omdat er zoveel in mijn kast ligt wat ik écht leuk vind. 

Ik kan iedereen aanraden om dit met Fabienne te doen. Ze is in mijn ogen een true expert. Ik zou willen dat ik dit al jaren geleden had gedaan!

Shelley, Hashtag Lifegoals

Style Transformation Traject

6 maandenlang werken we aan je garderobe en uitstraling, zodat het aansluit bij het succes dat je hebt behaald en jij je vol zelfvertrouwen als de expert kunt positioneren.

WHAT'S IN IT FOR YOU?

Vragenlijst over jouw huidige personal style, zodat je je huidige garderobe kunt analyseren en je je droom garderobe kunt visualiseren. Dit geeft je inzicht in wat je wilt uitstralen en of de kleding die je nu draagt daar op aansluit.

Twee keer een Closet detox sessie waarbij we je gehele garderobe doornemen en detoxen, zodat je ontdekt welke kleuren en pasvormen het beste bij je passen en zodat we kunnen zien welke items een mooie aanvulling zouden zijn.

Twee keer een Personal shopping sessie van 6 uur in Amsterdam of Rotterdam inclusief lunch, waarbij we kijken naar welke kleuren jou laten stralen, welke materialen en pasvormen bij jouw figuur passen en welke items/merken jouw personal brand vertalen. Hierdoor zie en leer je goed wat wel of niet voor je werkt, waardoor shoppen weer leuk wordt en je geen miskopen meer hebt als je zelf gaat winkelen.

Shoppable Pinterestbord met extra items die perfect bij jouw nieuwe garderobe passen maar die we niet tijdens het winkelen hebben kunnen vinden.

Personal Styling feedback voor 6 maanden, waarbij je mij kan contacten over al je styling en outfit vragen.

Extra: Closet Detox E-guide met extra tips om je garderobe te onderhouden en het kleurkaartje van jouw kleurtype

Extra optie: een styled fotoshoot op locatie met haar en visagie.

TIJDENS ONZE SAMENWERKING KRIJG JE ANTWOORD OP VRAGEN ZOALS

Hoe vertaal ik mijn persoonlijkheid naar een stijl die écht bij me past en waar ik me mooi en krachtig in voel?

Welke kleuren laten mijn gezicht stralen en hoe kan ik deze goed met elkaar combineren?

Hoe kan ik mijn figuur het beste kleden en op verschillende manieren stylen zonder dat ik telkens hetzelfde draag?

Hoe creëer ik een garderobe waarin ik met één item verschillende combinaties kan maken zodat het duurzaam wordt en ik er niet snel op uitgekeken raak?

Hoe zorg ik ervoor dat ik zelfverzekerd en succesvol overkom bij mijn klanten of op beeld?

Fabienne schiet niet alleen prachtige foto's,

Maar begrijpt ook hoe belangrijk kleding, kleurgebruik en props zijn voor het creëren van marketingmateriaal. Dit maakt haar een next-level fotografe en een fantastische styliste. 

Manouk – SEO By Manouk

Ik had geen betere keus kunnen maken dan Fabienne mij persoonlijk te laten stijlen.

Op basis van enkele foto’s, wist zij wat bij mij past. Qua kleur en stofgebruik én gericht op het doel; wat draag je nu en waar wil je naartoe. Vervolgens vond Fabienne de gulden middenweg. Ze wist mij hiermee niet alleen prachtig te kleden, maar ook te motiveren om in mijn kracht te gaan staan! 

Thamar – The Happy Casemanager

DIT IS JOUW STYLIST ON SPEED DIAL

Cou cou ma belle! Mijn naam is Fabienne en ik help vrouwen aan een stijlvolle garderobe, waardoor ze meer succes, zelfvertrouwen en expertise uitstralen. 

Ik zie veel ondernemers die succesvol zijn in wat ze doen, maar die dat succes niet uitstralen doordat hun garderobe niet is meegegroeid. Hierdoor komt hun waarde niet goed over en klopt hun uitstraling niet met waar ze voor staan en waar ze naartoe willen.

En dat is ontzettend zonde, want hoe meer je je succes en expertise uitstraalt, hoe makkelijker je je kunt onderscheiden en hoe sneller anderen jou als de autoriteit zien. 

Het is mijn missie als stylist om jou de juiste kennis en tools te geven om een duurzame en stijlvolle garderobe te bouwen, waardoor je je expertise en visie uitstraalt. Ik help je om een stijl te creëren waarmee je top of mind wordt bij je ideale klant en de overduidelijke nummer 1 wordt.

Ik haal het beste in je naar boven en help je aan een zo groot mogelijke transformatie, zodat je je mooi, zelfverzekerd en krachtig voelt in de kleding die je draagt en zodat je vol trots dat podium durft te pakken dat je verdient.

DIT IS WAT PERSONAL STYLING MET JE DOET

Wat je uitstraalt komt overeen met wat je als ondernemer hebt neergezet, waardoor je geloofwaardiger overkomt en mensen je waarde sneller zien.

Je voelt je zelfverzekerder doordat je de juiste kleuren draagt en je jouw mooiste punten accentueert.

Je gaat je kleden naar wie je bent en waar je voor staat; niet ‘kleden als’ of volgens bepaalde trends.

Je creëert de perfecte basis voor je duurzame garderobe en een startpunt om je  authentieke stijl verder te ontwikkelen.

Je wordt moeiteloos top of mind in jouw branche omdat je je positionering versterkt doordat je een stijl hebt die past bij jouw unieke persoonlijkheid.

VOOR WIE IS HET TRAJECT?

Dit traject is voor gevestigde ondernemers die hun expertise, visie en persoonlijkheid willen uitstralen, waardoor ze als autoriteit worden gezien binnen hun branche.

Je hebt al veel geïnvesteerd in je business, van een business coach tot aan een website, maar niet eerder in je uitstraling en garderobe, terwijl je bedrijf juist draait om jou als persoon. Want hoe je overkomt en wat je uitstraalt, heeft direct impact op je geloofwaardigheid, overtuigingskracht en de resultaten die je behaalt. 

Het is tijd om je positionering te versterken met een garderobe die kwaliteit, exclusiviteit en kracht uitstraalt, zodat je je onderscheidt van de rest en je een garderobe creëert die 100% past bij wie je bent als persoon en ondernemer.

Klinkt dit als jou? Dan kan ik niet wachten om je te helpen!

FAQ

Kan ik in termijnen betalen?

Je betaalt in twee termijnen, het eerste termijn om de boeking te bevestigen, het tweede termijn na de personal shopping sessie in Amsterdam of Rotterdam.

Hoe ziet het traject eruit?

Het traject duurt 3 maanden, waarin we beginnen met een closet detox om goed te zien wat je nu uitstraalt met je garderobe en welke items nog ontbreken om de gewenste  uitstraling te creëren. Daarna volgt er een personal shopping sessie van 4 uur in Amsterdam of Rotterdam, waarbij ik je laat zien welke kleuren, pasvormen en materialen goed bij je passen en welke niet. De rest van het traject zal ik met je delen tijdens onze kennismakingscall.

Hoe kom je erachter welke stijl het beste bij mijn persoonlijkheid past?

Voordat we gaan shoppen, is het belangrijk dat je een uitgebreide vragenlijst invult met vragen zoals: omschrijf jouw persoonlijkheid en wat zou je graag willen uitstralen? Daarnaast lever je een Pinterestbord aan met outfits, kleuren en prints die jou inspireren. Met deze informatie ga ik aan de slag met een vooronderzoek om te kijken bij welke winkels en collecties we het beste kunnen shoppen. 

 

 

Naar wat voor winkels gaan we of waar shop je online?

Afhankelijk van wat jouw stijl is. Ben jij de nieuwe Parisienne van Amsterdam? Dan gaan we merken bekijken met een boho chic stijl zoals Ba&sh, Sandro, Paris Atelier van &Other Stories of vintage winkels. Houd je van modern en minimalistisch? Dan zijn merken zoals Arket, COS, Selected Femme en de Stockholm collectie van &Other Stories fijn om te shoppen.

Wat als we tijdens offline shoppen niet alles kunnen vinden?

Pas de problème! Dan zoek ik voor jou online verder en verzamel ik alle items in een shoppable Pinterestbord, zodat je de items makkelijk kunt bestellen en thuis kunt passen. We blijven met elkaar in contact via Whatsapp om de bestelde items door te nemen.

Wat is de investering van het halfjaartraject?

De investering vertel ik tijdens de kennismakingscall. Eerst wil ik graag weten wat je wensen zijn en waar je tegenaanloopt, zo weet ik of ik je kan helpen.