Van een ‘je-ne-sais-mwah’ gevoel naar een garderobe met stijlvolle, kwalitatieve en bovenal fabuleuse items waar je je stijlvol in voelt.

Met de Femme Fabuleuse Online Programma leer je hoe je een kleurrijke garderobe creëert voor alle seizoenen waar je iedere dag blij van wordt, door kwalitatieve en stijlvolle items te kiezen die passen bij je kleur, figuur en stijltype. 

CREËER EEN GARDEROBE DIE:

Garderobe waar je iedere dag blij van wordt waarbij je keuzestress van teveel outfit opties krijgt in plaats van te weinig

Stijl die je persoonlijkheid uitstraalt en waar je je vrouwelijk en chic in voelt

Shopping dag waarbij je je zelfverzekerd voelt, want je weet wat je staat waardoor je niet meer hoeft af te gaan op de mening van een slinkse verkoopster

Outfit waar je je mooi in voelt van zowel binnen als buiten waardoor je uitstraling opvalt

 

MAAR NU DOE JE HET ANDERS, WANT..

Je laat je adviseren door een slinkse verkoopster omdat je zelf niet weet wat je mooi staat en komt thuis met items die niet écht passen bij wie je bent en wat je mooi staat.

Je durft niet altijd voor mooie en kwalitatieve items te gaan die je jarenlang kan dragen, omdat je bang bent om een dure miskoop te doen.

Je kiest voor setjes die je online ziet, op een paspop in de etalage of bij anderen omdat het hen mooi staat, maar past dat wel bij jou?

Je koopt vaak allerlei losse items omdat je het overzicht niet hebt binnen je garderobe waardoor het lastig is om verschillende setjes te maken.

Mijn vraag voor jou: wil je het zo houden en voeg je steeds meer miskopen toe? Of gaan we samen aan de slag zodat je voor eens en altijd weet hoe je je mooi kan kleden én voelen?

ZEG MAAR 'BONJOUR!' TEGEN

 

Een stijl die in één oogopslag laat zien wie je bent en waar je voor staat, want je weet wat bij je past en hoe je je stijl kan verrijken.

Een shopping dag waarin je je eigen personal stylist bent, want je weet welke kleuren, pasvormen, materialen en prints je het mooist staan.

Een garderobe die kwaliteit en stijl uitstraalt, want je weet waar je op moet letten als je shopt waardoor je niet thuiskomt met miskopen.

De complimenten die je gaat krijgen over je outfits, je voelt je mooi, vrouwelijk en chic en dat zien anderen ook.  

IN FEMME FABULEUSE LEER JE:

→ Hoe je je personal style ontdekt en hoe je het met je mee kan laten groeien zodat je altijd als je ‘higher self’ gekleed bent.

→ Welke kleuren laten je stralen en hoe je ze combineert zodat je verschillende setjes kunt maken en je voor je gevoel niet steeds hetzelfde draagt.

→ Hoe je je figuur accentueert op haar mooist zodat je je mooi en zelfverzekerd voelt in wat je draagt.

→ Hoe je kunt (online) shoppen als een stylist waardoor je tijd bespaart en miskopen voorkomt voorde garderobe.

→ Met dit programma weet je hoe je je garderobe ieder seizoen een upgrade kan geven en je als een personal stylist kunt shoppen. Twijfels en miskopen worden met Femme Fabuleuse passé.

BONUS EXTRAORDINAIRE!

Komend jaar worden er nieuwe modules toegevoegd met extra styling tips en masterclasses voor de zomer, herfst én winter seizoenen. Op deze manier leer je jezelf en je garderobe blijvend stijlvol te kleden tijdens alle seizoenen.

Het krijgt een waarde van + 1000 euro aan kennis en tips die je heel veel inzichten gaan geven en miskopen in de toekomst gaan besparen. Dus een win-win situatie als je nu instapt, want met de cursus haal je er zo drie miskopen bij de Zara uit.

Are you ready to stand out? Dan is Femme Fabuleuse dé cursus voor jou!

DEZE FEMMES FABULEUX GINGEN JE VOOR

DEZE FEMMES FABULEUX GINGEN JE VOOR

WAT JE NU MIST

→ Kennis over welke kleuren niet alleen het mooiste staan, maar ook het beste bij je energie en persoonlijkheid passen waardoor je uitstraling van binnen en buiten klopt.

→ Een garderobe die je iedere dag energie geeft in plaats van energie kost.

→ Een scherp en kritisch oog tijdens het shoppen om de juiste kleurtint voor jou te herkennen en anderen te onderscheiden waardoor een kans op een miskoop groot is.

→ Inspiratie en inzicht om met één item meerdere combinaties te maken zodat je meer uit je garderobe haalt en niet iedere keer dezelfde set draagt.

→ Kennis over hoe je je figuur op een andere manier kan stylen en niet telkens dezelfde pasvormen shopt (Bonjour skinny jeans!) 

WAT JE KRIJGT

→ Mijn DIY kleuranalyse methode zodat je niet alleen je kleurtype leert kennen, maar ook tijdens het shoppen goed kan zien of een kleur je gezicht laat stralen.

→ De tools om je figuur beter te leren stylen, zodat je je zelfverzekerd en vrouwelijk voelt in alles wat je draagt.

→ Styling tips en concrete voorbeelden hoe je je outfit speels en interessant kan maken, ongeacht welke gelegenheid.

→ Shop Like A Stylist Guide zodat je kans op een miskoop aanzienlijk kleiner wordt, want je weet waar je op moet letten.

→ Mijn musthaves om je looks mee af te stylen zodat je outfit bijzonder wordt, passend bij je kleur- en figuurtype.

→ Mijn support om te gaan staan voor je signature style en dat te belichamen.

HET IS MIJN MISSIE ALS PERSONAL STYLISTE OM

 

Zoveel mogelijk vrouwen te laten zien wat de kracht van jezelf stijlvol kleden is en wat voor impact dat kan creëren op jezelf en je omgeving.

Je staat op met veel meer energie, het wordt een mooi self-care moment om je aan te kleden in plaats van een ‘must’. En dat voel je de rest van je dag ook.

Want je garderobe en stijl is iets waar we iedere dag mee bezig zijn en wat zo’n groot effect heeft op hoe je je voelt, presenteert én presteert. 

Het brengt je zoveel energie en geluk als je iedere ochtend blij bent als je de deuren van je garderobe opent. Dat wil ik niet alleen voor mezelf maar ook voor jou, want je verdient het om op jouw unieke manier in de spotlights te staan.

Het wordt tijd om je fabuleux te kleden op jouw manier, zodat je er niet alleen mooi uitziet, maar je je ook mooi voelt. En dat is een mega groot verschil, want we kunnen allemaal een bepaalde set van een paspop kopen, maar past dat werkelijk bij wie je wilt zijn en wat je wilt uitstralen?

Enfin, het wordt tijd om miskopen en een ‘je-ne-sais-mwah’ garderobe au revoir te zeggen en om je inner Femme Fabuleuse te laten zien.