Studio Sophie Hospes

CONTENT PHOTOGRAPHY | EDITING

MOODBOARD BRAND SHOOT

by Sophie Hospes

Studio Sophie Hospes

CONTENT PHOTOGRAPHY | EDITING

MOODBOARD BRAND SHOOT
by Sophie Hospes

Werken met Fabienne heb ik als zo fijn ervaren dat ik haar gelijk heb gevraagd om een langdurige samenwerking aan te gaan. Ze kwam met geweldige suggesties en een duidelijk plan voorafgaand aan de shootdag. Ik voelde mij tijdens het maken van de foto’s erg om mijn gemakt en wat mij ontzettend goed deed is dat ze hele fijne en duidelijke aanwijzingen geeft. Binnen no-time had ik de foto’s in mijn inbox en bij het zien stond ik helemaal versteld. Ik zag een versie van mijzelf waar ik erg trots op was. Fabienne heeft mij neergezet op een manier die mij een heel ander beeld van mijzelf geeft. Ik ben niet alleen ontzettend blij met de foto’s maar ook erg dankbaar voor wat dit mij persoonlijk heeft gebracht.

Studio Sophie Hospes

Werken met Fabienne heb ik als zo fijn ervaren dat ik haar gelijk heb gevraagd om een langdurige samenwerking aan te gaan. Ze kwam met geweldige suggesties en een duidelijk plan voorafgaand aan de shootdag. Ik voelde mij tijdens het maken van de foto’s erg om mijn gemakt en wat mij ontzettend goed deed is dat ze hele fijne en duidelijke aanwijzingen geeft. Binnen no-time had ik de foto’s in mijn inbox en bij het zien stond ik helemaal versteld. Ik zag een versie van mijzelf waar ik erg trots op was. Fabienne heeft mij neergezet op een manier die mij een heel ander beeld van mijzelf geeft. Ik ben niet alleen ontzettend blij met de foto’s maar ook erg dankbaar voor wat dit mij persoonlijk heeft gebracht.

Studio Sophie Hospes

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH