The School Of Mental Health

PERSONAL STYLING & PHOTOGRAPHY

MOOD & COLOR PALETTE BRAND SHOOT

by Fabienne

The School of Mental Health

STYLING & PHOTOGRAPHY

MOOD & COLOR PALETTE BRAND SHOOT

by Fabienne

‘De samenwerking met Fabienne heb ik als zeer prettig ervaren. Mede dankzij haar begeleiding in de vorm van styling, de poses, het geweldige moodboard maar ook alle aanwijzingen tijdens de shoot, voelde die dag voor mij als een belangrijke stap in mijn onderneming. Ik zocht naar een fotograaf die heel goed mijn kernwaarden kon overbrengen op beeld. Hier heeft Fabienne mij heel goed in begeleid en geholpen. Ik heb een prachtige beeldbank tot mijn beschikking voor mijn Instagram en website. Het voelt echt als een feestje om ze online te plaatsen en aan mijn huidige en toekomstige klanten te tonen. Ik kijk er nu al naar uit om weer met Fabienne samen te werken!’

Anaïta, The School of Mental Health

‘De samenwerking met Fabienne heb ik als zeer prettig ervaren. Mede dankzij haar begeleiding in de vorm van styling, de poses, het geweldige moodboard maar ook alle aanwijzingen tijdens de shoot, voelde die dag voor mij als een belangrijke stap in mijn onderneming. Ik zocht naar een fotograaf die heel goed mijn kernwaarden kon overbrengen op beeld. Hier heeft Fabienne mij heel goed in begeleid en geholpen. Ik heb een prachtige beeldbank tot mijn beschikking voor mijn Instagram en website. Het voelt echt als een feestje om ze online te plaatsen en aan mijn huidige en toekomstige klanten te tonen. Ik kijk er nu al naar uit om weer met Fabienne samen te werken!’

Anaïta, The School of Mental Health