FEMME FATALE

Je hebt gevoel voor stijl, kleedt je graag krachtig en geniet ervan om op te vallen.

Nu is het tijd voor meer exclusiviteit:

Je eigen ‘je ne sais quoi’. Laat je stijl het werk voor je doen. 

JE OPENT DE DEUREN VAN JE DROOMGARDEROBE

Het geeft je het gevoel alsof je een luxe boutique binnenstapt in Parijs. Het straalt de allure, kwaliteit, succes en het stijlgevoel uit waar je altijd al van droomde.

Keer op keer overtref je de verwachtingen van iedereen met je outfit, het is zo eigen en uniek. Een niet te omschrijven ‘je-ne-sais-quoi’.

Meer dan ooit heb je tijd voor selfcare en je privéleven, want iedere ochtend outfit stress hebben bij het aankleden of urenlang online shoppen is volledig passé.

Op ieder event, podium en beeld zie je er on point uit. Uiteraard gekleed in je signature stijl. Een verademing.

Je verspilt geen tijd meer aan last minute stress shoppen voor een event of presentatie, want jouw garderobe hangt vol met pronkstukken. 

Als je hart sneller gaat kloppen van luxe warenhuizen, unieke boutiques, exclusieve merken en stijlvolle etalages, ben je une Femme Fatale.

Want je droomt van een rijke garderobe die een verlengstuk is van jouw unieke persoonlijkheid en die ervoor zorgt dat je opvalt zonder te overheersen, comme une vraie Parisienne.

Jij wilt van nature stralen en je moeiteloos kunnen kleden, zonder ook maar een concessie te doen als je aan het winkelen bent. Want een Madame Miskoop zijn is volledig passé.

Je bent tevreden over je garderobe en je hebt al een eigen stijl, maar je wilt van een prima 8 naar een fabuleux 10 gaan.

Als je nu voor je kast staat zijn er zeker al items die jouw  ‘je-ne-sais-quoi’ ademen, maar nog te vaak sta je voor de spiegel met het gevoel ‘je-ne-sais-net-niet’. Hoe heerlijk als je elke dag, met alle items, voor elke gelegenheid en elke mood je fabulous kunt voelen.

Et voilà,  je bent ook nog eens uitgekeken op de winkels en merken in Nederland waardoor je geen idee hebt wat er nog meer mogelijk is voor je garderobe en je in dezelfde stijl blijft hangen.

Est-ce que c’est toi? Boek dan je call.

ON Y VA À PARIS!

Tijdens dit half jaar traject shoppen we tweemaal in Parijs bij exclusieve boutiques en merken waardoor je jouw signature stijl tot in de details leert te benadrukken en je je niet alleen stijlvol kleedt.

Want stijlvol zijn is niet alleen mooie outfits aantrekken, je moet het ook kunnen belichamen en uitstralen. We gaan op zoek naar jouw unieke ‘je-ne-sais-quoi’, zodat je van nature opvalt zonder te overheersen.

HOW IT WORKS

Zodra je de call hebt gepland, ontvang je de brochure met gedetailleerde informatie over o.a. de trip naar Parijs.

CLOSET DETOX

We duiken samen je garderobe in om te kijken welke items passé zijn en niet meer bij je passen op basis van kleur, vorm, materiaal en stijl. Hierdoor creëer je een garderobe met topstukken en maken we samen nieuwe sets waardoor we zien wat er ontbreekt om het het komende halfjaar rijker, unieker en duurzamer te maken.

KLEURANALYSE

We ontdekken welke kleuren je laten stralen en welke passen bij je persoonlijkheid en uitstraling. Ook laat ik je zien welke kleuren minder goed bij je staan waardoor je effectiever leert shoppen en miskopen voorkomt.

STYLIST ON SPEED DIAL

Tijdens het traject ben ik je personal stylist on speed dial waardoor je er niet alleen iedere dag fabulous uitziet, maar mij ook vragen kan stellen over wat je kan aantrekken naar een event of belangrijke gelegenheid om de show te stelen of hoe je een item op een andere manier kan combineren waardoor je meer uit je garderobe haalt.

PARIS, ON Y VA!

Het enige wat je hoeft te doen is je koffer inpakken en in de Thalys stappen. Samen reizen we naar Parijs en ontdek je de stad door de ogen van een personal stylist die daar heeft gewoond, een echte expérience uniquement et exclusive.

Ik was erg gehecht aan mijn comfortabele garderobe, ook al was ik vaak niet echt blij met mijn outfits. De closet detox heeft mijn kast (en mij) echt een transformatie gegeven! Waarbij Fabienne supergoed rekening hield met wat ik leuk vind EN wat mij goed staat. 

Door relatief kleine veranderingen, zoals een andere tint van een kleur die ik mooi vind, weet ik nu precies wat voor outfits en kleuren mij doen stralen en mijn ogen laten uitkomen.

Sinds de closet detox en personal shopping krijg ik allemaal complimentjes van mensen om mij heen over hoe ik eruit zie. En eigenlijk nog belangrijker: ik voél me ook stukken beter in wat ik draag.

Ik durf meer qua kledingstukken en heb nu ‘s ochtends vooral keuzestress omdat er zoveel in mijn kast ligt wat ik écht leuk vind. 

Ik kan iedereen aanraden om dit met Fabienne te doen. Ze is in mijn ogen een true expert. Ik zou willen dat ik dit al jaren geleden had gedaan!

Shelley – Hashtag Lifegoals

COMME UNE FEMME FATALE

Weet je jouw signature stijl tot in de details te benadrukken waardoor je een présence uniquement hebt en je van nature opvalt zonder te overheersen.

Heb je een rijke garderobe met exclusieve en kwalitatieve items en accessoires uit Parijs die bij jouw kleur- en figuurtype passen waardoor je garderobe aanvoelt als een luxe boutique.

Shop je geen miskopen meer, omdat je weet wat jouw signature stijl is en wat jou stijlvol maakt waardoor het woord ‘concessies doen’ volledig passé is.

Verspil je geen tijd meer aan last minute stress shoppen als je een event of livedag hebt, want je garderobe hangt vol met prachtige items die je laten stralen als een stijlicoon én ondernemer.

Weet je alles over personal styling en op welke details je moet letten voordat je een item shopt, waardoor je sneller keuzes kan maken en alleen kiest voor items die bijdragen aan je garderobe en visie.

Heb je geleerd hoe je al je gedachtenpatronen kan loslaten waardoor je je zelfverzekerder voelt als je gaat winkelen, want je weet wat je staat en wat bij je signature stijl past.

BONJOUR! JE M’APPELLE FABIENNE

Het voelt als gisteren dat ik voor het eerst door de Parijse rues en avenues flaneerde.  À la minute werd ik betoverd door de creatieve joie de vivre die in elk detail te vinden was. 

Mijn hart klopte in mijn keel als ik me midden in de Jardin du Luxembourg omdraaide en luidop het gevoel bevestigde dat ik vanaf het eerste moment ervaarde: ‘Later ga ik hier wonen en bij Vogue werken.’ 

Je begrijpt dat ‘vlinders in je buik’ zacht uitgedrukt was toen ik een paar jaar later inclusief een diploma als styliste en twee koffers gevuld met mooie dromen en een nieuwe Franse garderobe uit de Thalys stapte, regelrecht mijn Parijse leven in. 

De weelderig versierde etalages in de Rue Saint-Honoré veranderden om de dag, net als het humeur van elke temperamentvolle Parisienne, maar oh – die tijdloze klasse. De tot in de puntjes uitgedachte nonchalance zat zo diep in de lichtstad verweven dat het mij op elk moment inspireerde. En dat gevoel past mij zo perfect als een haute couture jurk. 

GA MET MIJ MEE

Om de mooiste boutiques en merken te ontdekken van Parijs die je nergens anders gaat tegenkomen.

Om te flaneren langs de weelderige etalages van Rue Saint-Honoré en Boulevard Saint-Germain des Prés.

Om inspiratie op te doen voor je signature stijl en de styling geheimen te ontdekken van les Parisiennes.

Om alles te leren over kleur, figuur en personal styling zodat je weet wat jou ‘the best dressed’ maakt, waar en wanneer je ook bent.

VEELGESTELDE VRAGEN

Moet ik Frans kunnen spreken om mee te gaan?

Non ma belle, dat hoeft niet en anders kan ik je altijd nog un petit spoedcursus geven in de Thalys. Gelukkig spreken de Parijzenaren inmiddels een aardig woordje Engels, maar ze doen het liever niet want hun taal is natuurlijk de mooiste taal die er is.

Hoe vaak gaan we shoppen in Parijs?

Binnen het traject shoppen we twee keer twee dagen in Parijs, aan het begin en aan het einde van het traject. Zo pak je alle vier de mode seizoenen mee waardoor je garderobe ready to shine is voor ieder seizoen.

Gaan we ook nog in Nederland winkelen?

Als er behoefte is aan een extra shopping dag in Nederland is dat zeker mogelijk. We kijken binnen het traject waar je behoefte aan hebt en wat ik je nog wil leren qua personal styling.

Ik ben nog enorm zoekende naar mijn stijl, is Femme Fatale dan iets voor mij?

Mijn doel is om jouw persoonlijkheid en uitstraling te weerspiegelen in een garderobe en signature stijl. Het is daarbij wel een must om een basisstijl te hebben en deze steeds verder uit te bouwen. We kunnen hier het beste dieper op ingaan tijdens de Femme Fatale Call.Tijdens het shoppen houd ik rekening met je wensen en budget, alles is mogelijk.

Wat als ik van verschillende stijlen houd en niet één stijl wil hebben?

Dat is geen ramp, want ik en mijn klanten dragen en combineren ook verschillende stijlen. Tijdens het traject geef ik je wel een duidelijke richting door te laten zien wat wel maar vooral wat niet meer bij je past waardoor je niet meer blijft hangen in oude stijl(en) die niet meer bij je passen.

Geef je ook haar en make-up advies?

Bij een signature stijl hoort ook een signature look voor je gezicht – it’s about the total package – dus ik neem je zeker mee naar haar- en make-up experts die dit voor je kunnen waarmaken als dat nodig is.

Welk budget heb ik nodig voor mijn garderobe?

Je hebt minimaal 3000 euro nodig als shopping money voor het traject. Mocht je items nodig hebben zoals laarzen of een mooie winterjas, zijn dat vaak investment pieces die wat meer kosten.

JE OPENT DE DEUREN VAN JE DROOMGARDEROBE

Het geeft je het gevoel alsof je een luxe boutique binnenstapt in Parijs. Het straalt de allure, kwaliteit, succes en het stijlgevoel uit waar je altijd al van droomde.

Keer op keer overtref je de verwachtingen van iedereen met je outfit, het is zo eigen en uniek. Een niet te omschrijven ‘je-ne-sais-quoi’.

Meer dan ooit heb je tijd voor selfcare en je privéleven, want iedere ochtend outfit stress hebben bij het aankleden of urenlang online shoppen is volledig passé.

Op ieder event, podium en beeld zie je er on point uit. Uiteraard gekleed in je signature stijl. Een verademing.

Je verspilt geen tijd meer aan last minute stress shoppen voor een event of presentatie, want jouw garderobe hangt vol met pronkstukken. 

Als je hart sneller gaat kloppen van luxe warenhuizen, unieke boutiques, exclusieve merken en stijlvolle etalages, ben je une Femme Fatale.

Want je droomt van een rijke garderobe die een verlengstuk is van jouw unieke persoonlijkheid en die ervoor zorgt dat je opvalt zonder te overheersen, comme une vraie Parisienne.

Jij wilt van nature stralen en je moeiteloos kunnen kleden, zonder ook maar een concessie te doen als je aan het winkelen bent. Want een Madame Miskoop zijn is volledig passé.

Je bent tevreden over je garderobe en je hebt al een eigen stijl, maar je wilt van een prima 8 naar een fabuleux 10 gaan.

Als je nu voor je kast staat zijn er zeker al items die jouw  ‘je-ne-sais-quoi’ ademen, maar nog te vaak sta je voor de spiegel met het gevoel ‘je-ne-sais-net-niet’. Hoe heerlijk als je elke dag, met alle items, voor elke gelegenheid en elke mood je fabulous kunt voelen.

Et voilà,  je bent ook nog eens uitgekeken op de winkels en merken in Nederland waardoor je geen idee hebt wat er nog meer mogelijk is voor je garderobe en je in dezelfde stijl blijft hangen.

Est-ce que c’est toi? Boek dan je call.

Ik was erg gehecht aan mijn comfortabele garderobe, ook al was ik vaak niet echt blij met mijn outfits.

De samenwerking heeft mijn kast (en mij) echt een transformatie gegeven! Waarbij Fabienne supergoed rekening hield met wat ik leuk vind EN wat mij goed staat. 

Door relatief kleine veranderingen, zoals een andere tint van een kleur die ik mooi vind, weet ik nu precies wat voor outfits en kleuren mij doen stralen en mijn ogen laten uitkomen.

Sinds de closet detox en personal shopping krijg ik allemaal complimentjes van mensen om mij heen over hoe ik eruit zie. En eigenlijk nog belangrijker: ik voél me ook stukken beter in wat ik draag.

Ik durf meer qua kledingstukken en heb nu ‘s ochtends vooral keuzestress omdat er zoveel in mijn kast ligt wat ik écht leuk vind. 

Ik kan iedereen aanraden om dit met Fabienne te doen. Ze is in mijn ogen een true expert. Ik zou willen dat ik dit al jaren geleden had gedaan!

Shelley, Hashtag Lifegoals

ON Y VA À PARIS!

Tijdens dit half jaar traject shoppen we tweemaal in Parijs bij exclusieve boutiques en merken waardoor je jouw signature stijl tot in de details leert te benadrukken en je je niet alleen stijlvol kleedt, maar ook gedraagt.

Want stijlvol zijn is niet alleen mooie outfits aantrekken, je moet het ook kunnen belichamen en uitstralen. We gaan op zoek naar jouw unieke ‘je-ne-sais-quoi’, zodat je van nature opvalt zonder te overheersen.

KLEURANALYSE

We ontdekken welke kleuren je laten stralen en welke passen bij je persoonlijkheid en uitstraling. Ook laat ik je zien welke kleuren minder goed bij je staan waardoor je effectiever leert shoppen en miskopen voorkomt.

Benieuwd wat kleurtypes zijn? Bekijk deze video.

CLOSET DETOX

We duiken samen je garderobe in om te kijken welke items passé zijn en niet meer bij je passen op basis van kleur, vorm, materiaal en stijl. Hierdoor creëer je een garderobe met topstukken en maken we samen nieuwe sets waardoor we zien wat er ontbreekt om het het komende halfjaar rijker, unieker en duurzamer te maken.

PARIS, ON Y VA!

Het enige wat je hoeft te doen is je koffer inpakken en in de Thalys stappen. Samen reizen we naar Parijs en ontdek je de stad door de ogen van een personal stylist die daar heeft gewoond, een echte expérience uniquement et exclusive.

STYLIST ON SPEED DIAL

Tijdens het traject ben ik je personal stylist on speed dial waardoor je er niet alleen iedere dag fabulous uitziet, maar mij ook vragen kan stellen over wat je kan aantrekken naar een event of belangrijke gelegenheid om de show te stelen of hoe je een item op een andere manier kan combineren waardoor je meer uit je garderobe haalt.

Zodra je de call hebt gepland, ontvang je de brochure met gedetailleerde informatie over o.a. de trip naar Parijs.

COMME UNE FEMME FATALE

Weet je jouw signature stijl tot in de details te benadrukken waardoor je een présence uniquement hebt en je van nature opvalt zonder te overheersen.

Heb je een rijke garderobe met exclusieve en kwalitatieve items en accessoires uit Parijs die bij jouw kleur- en figuurtype passen waardoor je garderobe aanvoelt als een luxe boutique.

Shop je geen miskopen meer, omdat je weet wat jouw signature stijl is en wat jou stijlvol maakt waardoor het woord ‘concessies doen’ volledig passé is.

Verspil je geen tijd meer aan last minute stress shoppen als je een event of livedag hebt, want je garderobe hangt vol met prachtige items die je laten stralen als een stijlicoon én ondernemer.

Weet je alles over personal styling en op welke details je moet letten voordat je een item shopt, waardoor je sneller keuzes kan maken en alleen kiest voor items die bijdragen aan je garderobe en visie.

Heb je geleerd hoe je al je gedachtenpatronen kan loslaten waardoor je je zelfverzekerder voelt als je gaat winkelen, want je weet wat je staat en wat bij je signature stijl past.

GA MET MIJ MEE

Om de mooiste boutiques en merken te ontdekken van Parijs die je nergens anders gaat tegenkomen.

Om te flaneren langs de weelderige etalages van Rue Saint-Honoré en Boulevard Saint-Germain des Prés.

Om inspiratie op te doen voor je signature stijl en de styling geheimen te ontdekken van les Parisiennes.

Om alles te leren over kleur, figuur en personal styling zodat je weet wat jou ‘the best dressed’ maakt, waar en wanneer je ook bent.

BONJOUR! JE M'APPELLE FABIENNE

Het voelt als gisteren dat ik voor het eerst door de Parijse rues en avenues flaneerde.  À la minute werd ik betoverd door de creatieve joie de vivre die in elk detail te vinden was. 

Mijn hart klopte in mijn keel als ik me midden in de Jardin du Luxembourg omdraaide en luidop het gevoel bevestigde dat ik vanaf het eerste moment ervaarde: ‘Later ga ik hier wonen en bij Vogue werken.’ 

Je begrijpt dat ‘vlinders in je buik’ zacht uitgedrukt was toen ik een paar jaar later inclusief een diploma als styliste en twee koffers gevuld met mooie dromen en een nieuwe Franse garderobe uit de Thalys stapte, regelrecht mijn Parijse leven in. 

De weelderig versierde etalages in de Rue Saint-Honoré veranderden om de dag, net als het humeur van elke temperamentvolle Parisienne, maar oh – die tijdloze klasse. De tot in de puntjes uitgedachte nonchalance zat zo diep in de lichtstad verweven dat het mij op elk moment inspireerde. En dat gevoel past mij zo perfect als een haute couture jurk.

Moet ik Frans kunnen spreken om mee te gaan?

Non ma belle, dat hoeft niet en anders kan ik je altijd nog un petit spoedcursus geven in de Thalys. Gelukkig spreken de Parijzenaren inmiddels een aardig woordje Engels, maar ze doen het liever niet want hun taal is natuurlijk de mooiste taal die er is.

Hoe vaak gaan we shoppen in Parijs?

Binnen het traject shoppen we twee keer twee dagen in Parijs, aan het begin en aan het einde van het traject. Zo pak je alle vier de mode seizoenen mee waardoor je garderobe ready to shine is voor ieder seizoen.

Gaan we ook nog in Nederland winkelen?

Als er behoefte is aan een extra shopping dag in Nederland is dat zeker mogelijk. We kijken binnen het traject waar je behoefte aan hebt en wat ik je nog wil leren qua personal styling.

Wat doe ik met mijn huidige garderobe?

Jouw huidige garderobe gaan we eerst een detox geven voordat we gaan shoppen. Bij ieder item kijken we of het bij je kleur- en figuurtype past en bij je signature stijl. Na de closet detox weten we concreet wat er nog ontbreekt in je garderobe.

Ik heb een belangrijk event op de agenda staan waar ik iedereen omver wil blazen, kunnen we daar rekening mee houden tijdens het shoppen?

Mais oui, bien sûr! Daar is zo’n shopdag in Parijs perfect voor. Ik ben er voor je om de meest mooie outfit daarvoor te vinden.

Gaan we alleen maar designer items kopen?

In Parijs shoppen we ook bij een warenhuis waar je een brede selectie hebt van mid-end tot high-end merken. Je kan van tevoren je budget aangeven voor de shoptrip.

Ik ben nog enorm zoekende naar mijn stijl, is Femme Fatale dan iets voor mij?

Mijn doel is om jouw persoonlijkheid en uitstraling te weerspiegelen in een garderobe en signature stijl. Het is daarbij wel een must om een basisstijl te hebben en deze steeds verder uit te bouwen. We kunnen hier het beste dieper op ingaan tijdens de Femme Fatale Call.

Wat als ik van verschillende stijlen houd en niet één stijl wil hebben?

Dat is geen ramp, want ik en mijn klanten dragen en combineren ook verschillende stijlen. Tijdens het traject geef ik je wel een duidelijke richting door te laten zien wat wel maar vooral wat niet meer bij je past waardoor je niet meer blijft hangen in oude stijl(en) die niet meer bij je passen.

Geef je ook haar en make-up advies?

Bij een signature stijl hoort ook een signature look voor je gezicht – it’s about the total package – dus ik neem je zeker mee naar haar- en make-up experts die dit voor je kunnen waarmaken als dat nodig is.

Welk budget heb ik nodig voor mijn garderobe?

Je hebt minimaal 3000 euro nodig als shopping money voor het traject. Mocht je items nodig hebben zoals laarzen of een mooie winterjas, zijn dat vaak investment pieces die wat meer kosten.