Is jouw garderobe al spring proof?

Jouw doel voor 2022 is om je echt te kleden naar wie je bent en wat je wilt uitstralen. Je hebt al een bepaalde personal style voor ogen maar als je naar je garderobe kijkt heb je geen idee waar je moet beginnen. Je hebt inspiratie verzameld van allerlei mooie fashionable outfits maar hoe voeg je dat toe aan jouw huidige garderobe? En is die garderobe al in de goede richting?

Je wilt wel maar hoe?

Misschien is jouw garderobe al opgeruimd à la Marie Kondo but does it really spark joy als je er naar kijkt? Zijn het items waar je zelfvertrouwen in krijgt en draag je de juiste kleuren en past het wel bij jouw figuur? Hoe nu verder met wat je al hebt hangen? 

Je wilt het liefst meer items uit jouw garderobe wegdoen maar kan het niet, want je hebt geen beter alternatief om te dragen. Dus dan toch maar weet hetzelfde setje.

Hierdoor is het bijna iedere dag weer een opgave om iets leuks uit je kast te trekken. Je weet wat je wilt maar wat je nu draagt ben je niet 100% tevreden mee. Je wilt het anders hebben en het liefst het roer omgooien, maar hoe?

Door een 1-op-1 personal styling advies te krijgen over jouw garderobe en personal style weet je of je het juiste uitstraalt met de outfits, kleuren, vormen en prints die je nu draagt en hoe je dat kan veranderen om dichter bij jouw dreamy personal style te komen. 

Ready to shine met jouw personal style voor 2022?

Cou cou ma belle, is this you?

 Je bent het eens met de uitspraak: ‘Iedere ochtend twijfelend voor je kast staan is so 2021′

Je vindt het lastig om jouw persoonlijkheid te vertalen naar looks, terwijl je een volle garderobe hebt

 Je bent uitgekeken op de combinaties die je nu draagt, what’s new?

Je zou graag meer kleur willen dragen maar weet niet welke je echt laten stralen

Je wilt graag een frisse blik op jouw garderobe van een personal stylist zonder een nieuwe garderobe te hoeven aanschaffen.

Personal Style Call Review

‘Wauw! Wat was onze call een eye opener voor mij. Ik vond het heel erg prettig om door jou ‘meegenomen’  te worden naar mijn gewenste stijl en onderweg ook te horen wat wel of niet werkt en waarom. Ik vond de call erg waardevol en ben ook zo opgelucht en blij dat ik die gedaan heb.’

– Victoria

Ready to shine met jouw Personal Style voor 2022?

PERSONAL STYLE CALL

1-op-1 call van 60 minuten via Zoom waarbij we jouw uitgebreide closet detox bespreken. Welke inzichten kwamen er uit en waar liep je tegenaan?

Feedback op jouw samengestelde lievelingsoutfits. Past het bij jouw persoonlijkheid en wat je wilt uitstralen voor het komende jaar?

Welke items ontbreken er om jouw garderobe een upgrade te  geven?

Tips over welke kleuren je het beste laten stralen en hoe je deze kunt combineren in jouw garderobe

Persoonlijke styling- en shoppingtips voor jouw garderobe waar je direct mee aan de slag kunt

GRATIS: CLOSET DETOX E-GUIDE T.W.V. 35 EURO

NA DE CLOSET DETOX EN PERSONAL STYLE CALL

Weet je concreet wat er ontbreekt in jouw garderobe om jouw personal style voor 2022 te definiëren

 Staat het woord ‘miskoop’ niet meer in jouw vocabulaire want je weet wat jou staat en hoe je dat kan verkomen

Weet je welke kleuren je laten stralen waardoor je sneller weet of iets wel of niet iets voor jou is

 Heb je nieuwe inspiratie voor outfits en kan je doelgerichter shoppen

Zelf aan de slag met jouw garderobe?

In de Closet Detox E-guide leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw garderobe een complete detox geeft, de juiste keuzes maakt en daardoor een duurzame garderobe creëert met items die echt bij jouw persoonlijkheid passen.

Je wilt een garderobe met kledingstukken die je graag en vaak draagt. Outfits waar jij je het prettigst in voelt en die je zelfvertrouwen geven. Items met precies de goede kleuren voor jou, die mooi aansluiten bij je figuur en waar je je comfortabel in voelt. Maar misschien weet je niet precies wat je graag draagt, bijvoorbeeld omdat je kledingkast nog heel vol is. Je hebt waarschijnlijk wel een lievelingsoutfit, maar die kun je niet iedere dag aantrekken. Eerst wil ik je helpen om te ontdekken wat je het liefste draagt, want als je kledingkast minder vol is, onthoud je veel makkelijker welke items je hebt hangen. 

IN DE E-GUIDE KRIJG JE

 Een stappenplan hoe je jouw gehele garderobe een detox kunt geven

 Uitleg over hoe je erachter komt welke  key pieces er ontbreken en hoe je deze toevoegt aan jouw garderobe 

 Mijn favoriete shopadressen voor de mooiste key pieces

 Handige tips om jouw kleding mooi te houden zodat ze langer mee gaan

 Toegang tot de Closet Detox Facebook groep zodat je vragen kan stellen over een item, jouw items daar kunt verkopen/ruilen of jouw Vinted link kan delen.

Closet Detox & Personal Style Call

Zo gaan we aan de slag!

 

#1 VOORBEREIDING

Je vult een vragenlijst in met vragen over jouw huidige personal style, wat je wilt uitstralen en hoe jouw droom garderobe er voor het komende jaar uitziet. Dit ga je ook visualiseren door een Pinterest moodboard te maken.

Heb je het al een personal style inspiratie moodboard? Maak het dan concreter en verwijder beelden die niet 100% jij voelen. 

#2 CLOSET DETOX E-GUIDE

Je ontvangt een e-guide met de complete closet detox strategie waarbij je stap voor stap ieder item uit jouw kast bekijkt. Ook ontvang je extra tips over hoe je je garderobe kan inrichten en hoe je erachter komt welke key items ontbreken.

#3 OUTFITS MAKEN

Na de closet detox heb je items hangen die je het meest draagt en bij jouw personal style passen. Je gaat met deze items verschillende combinaties maken. Deze fotografeer je en presenteer je in de 1-op-1 Personal Style Call via Zoom.

#4 PERSONAL STYLE CALL

In de call bespreken we jouw personal style voor 2022, wat wil je uitstralen en is dat terug te zien in jouw garderobe die zojuist een detox heeft gekregen en de outfit combinaties die je hebt gemaakt? Is it really the new you? Of vind je het nog spannend?

Je ontvangt persoonlijke tips waarmee jij jouw personal style verder mee kan ontwikkelen zodat je sneller tot jouw eigen authentieke stijl komt.

DIT IS JOUW STYLIST ON SPEED DIAL

Cou cou ma belle! Ik ben Fabienne en ik word ontzettend blij van vrouwen laten stralen door het dragen van outfits waarbij hun persoonlijkheid meteen zichtbaar is. Als je iets aan hebt waarin je je goed voelt, straal je dat uit en voel je je zelfverzekerd en mooi. Dat is het beste gevoel dat er bestaat, n’est ce pas?

Van overvolle garderobes waarbij je geen idee hebt waar je moet beginnen word ik als stylist très heureux. Waarom? Omdat het doen van een closet detox de beste start is voor het creëren van jouw personal style!

De deuren van jouw garderobe open je iedere ochtend en hoe fijn zou het zijn als het overzichtelijk is, je weet dat er alleen maar items hangen die bij jouw kleur- en figuurtype passen en jouw unieke persoonlijkheid ademen.

Als stylist help ik je met een efficiënte closet detox waarbij je een goede start maakt voor het creëren van jouw personal style. In plaats van meteen in jouw kast de duiken beginnen we bij het begin: wie ben je, wat wil je uitstralen en wat voor indruk wil je maken op jouw omgeving of klanten? 

Je kan ervoor kiezen om jouw garderobe zelf te detoxen met de Closet Detox E-guide en jouw personal style ontdekken, maar hoe ga je dan verder? Samen gaan we aan de slag met een frisse start voor wat je in 2022 wilt uitstralen met jouw personal style zodat je de rest van het jaar ready to shine bent en geen miskopen meer doet.

JE KUNT OOK ZONDER HULP VAN EEN STYLIST JOUW GARDEROBE DETOXEN

C’est possible, want op Youtube kan je tutorials vinden met allerlei toffe opruim technieken à la Marie Kondo, but does it really spark joie als je vervolgens weer tegen hetzelfde probleem aanloopt? Namelijk jouw persoonlijkheid, zie je die terug in jouw garderobe en voel je je comfortabel en zelfverzekerd in de kleding die je weer in de kast terughangt?

Als je de helft van jouw garderobe hebt weggedaan, welke items ontbreken er dan om mooie en complete sets te maken? Welke kleuren laten je stralen en welke pasvormen zijn goed voor jouw figuur?

Een complete closet detox doen kost één dag en met de inzichten uit de e-guide kan je daar veel meer uit halen dan alleen een strak opgeruimde garderobe. 

Wat is het nut van een Closet Detox?

Door het doen van een closet detox zie je of de kleding die je nu draagt wel bij jouw persoonlijkheid, kleur- en figuurtype past. Het is een soort reset van jouw garderobe.

Wat houdt een Personal Style Call in?

Tijdens de 1-op-1 call van 60 minuten bespreken we het moodboard met jouw personal style voor 2022, de uitkomst van jouw closet detox en de samengestelde lievelingsoutfits. Past het bij jouw persoonlijheid en wat je wilt uitstralen? Ik geef jou advies en duidelijke richtlijnen zodat je eenvoudiger jouw eigen personal style kan creëren voor 2022.

Moet ik bij het kopen direct de Personal Style call inplannen?

Non! Je gaat eerst aan de slag met de vragenlijst, jouw personal style Pinterestbord en de closet detox.

Je kan de call zelf inplannen via Calendly wanneer jij er klaar voor bent! Zodra je een moment heb ingepland, doe ik alvast een solo dansje op mijn lievelingsnummer VOGUE van Madonna.

Heeft de e-guide wel nut als ik recentelijk een Closet Detox heb gedaan?

In de e-guide lees je niet alleen hoe je een closet detox moet doen. Je krijgt tips en inzichten in jouw garderobe en hoe je daarna verder kan met het bouwen van een persoonlijke en duurzame garderobe.

Hoe kom ik erachter welke stijl het beste bij mijn persoonlijkheid past?

Door de opdrachten te maken voorafgaand de closet detox en de 1-op-1 call kom je erachter wat je wilt uitstralen met jouw garderobe. Samen kijken we tijdens de call of we dat terug zien in jouw huidige garderobe en hoe we dat kunnen realiseren zonder de Bijenkorf hoeven leeg te kopen.

Klaar voor een next level garderobe?

Jouw doel voor 2022 is om je echt te kleden naar wie je bent en wat je wilt uitstralen. Je hebt al een bepaalde personal style voor ogen maar als je naar je garderobe kijkt heb je geen idee waar je moet beginnen. Je hebt inspiratie verzameld van allerlei mooie fashionable outfits maar hoe voeg je dat toe aan jouw huidige garderobe? En is die garderobe al in de goede richting?

Misschien is jouw garderobe al opgeruimd à la Marie Kondo but does it really spark joy als je er naar kijkt? Zijn het items waar je zelfvertrouwen in krijgt en draag je de juiste kleuren en past het wel bij jouw figuur? Hoe nu verder met wat je al hebt hangen? 

Je wilt het liefst meer items uit jouw garderobe wegdoen maar kan het niet, want je hebt geen beter alternatief om te dragen. Dus dan toch maar weet hetzelfde setje.

Hierdoor is het bijna iedere dag weer een opgave om iets leuks uit je kast te trekken. Je weet wat je wilt maar wat je nu draagt ben je niet 100% tevreden mee. Je wilt het anders hebben en het liefst het roer omgooien, maar hoe?

Door een 1-op-1 personal styling advies te krijgen over jouw garderobe en personal style weet je of je het juiste uitstraalt met de outfits, kleuren, vormen en prints die je nu draagt en hoe je dat kan veranderen om dichter bij jouw dreamy personal style te komen.

Ready to shine met jouw personal style voor 2022?

Review

‘Wauw! Wat was onze call een eye opener voor mij. Ik vond het heel erg prettig om door jou ‘meegenomen’  te worden naar mijn gewenste stijl en onderweg ook te horen wat wel of niet werkt en waarom. Ik vond de call erg waardevol en ben ook zo opgelucht en blij dat ik die gedaan heb.’

– Victoria

Cou cou ma belle, is this you?

 Je bent het eens met de uitspraak: ‘Iedere ochtend twijfelend voor je kast staan is so 2021′

Je vindt het lastig om jouw persoonlijkheid te vertalen naar looks, terwijl je een volle garderobe hebt

 Je bent uitgekeken op de combinaties die je nu draagt, what’s new?

Je zou graag meer kleur willen dragen maar weet niet welke je echt laten stralen

Je wilt graag een frisse blik op jouw garderobe van een personal stylist zonder een nieuwe garderobe te hoeven aanschaffen.

PERSONAL STYLE CALL

1-op-1 call van 60 minuten via Zoom waarbij we jouw uitgebreide closet detox bespreken. Welke inzichten kwamen er uit en waar liep je tegenaan?

Feedback op jouw samengestelde lievelingsoutfits. Past het bij jouw persoonlijkheid en wat je wilt uitstralen voor het komende jaar?

Welke items ontbreken er om jouw garderobe een upgrade te  geven?

Tips over welke kleuren je het beste laten stralen en hoe je deze kunt combineren in jouw garderobe

Persoonlijke styling- en shoppingtips voor jouw garderobe waar je direct mee aan de slag kunt

GRATIS: CLOSET DETOX E-GUIDE T.W.V. 35 EURO

NA DE CLOSET DETOX EN PERSONAL STYLE CALL

Weet je concreet wat er ontbreekt in jouw garderobe om jouw personal style voor 2022 te definiëren

 Staat het woord ‘miskoop’ niet meer in jouw vocabulaire want je weet wat jou staat en hoe je dat kan verkomen

Weet je welke kleuren je laten stralen waardoor je sneller weet of iets wel of niet iets voor jou is

 Heb je nieuwe inspiratie voor outfits en kan je doelgerichter shoppen

Zelf aan de slag met jouw garderobe?

In de Closet Detox E-guide leg ik je stap voor stap uit hoe je jouw garderobe een complete detox geeft, de juiste keuzes maakt en daardoor een duurzame garderobe creëert met items die echt bij jouw persoonlijkheid passen.

IN DE E-GUIDE KRIJG JE

 Een stappenplan hoe je jouw gehele garderobe een detox kunt geven

 Uitleg over hoe je erachter komt welke  key pieces er ontbreken en hoe je deze toevoegt aan jouw garderobe 

 Mijn favoriete shopadressen voor de mooiste key pieces

 Handige tips om jouw kleding mooi te houden zodat ze langer mee gaan

 Toegang tot de Closet Detox Facebook groep zodat je vragen kan stellen over een item, jouw items daar kunt verkopen/ruilen of jouw Vinted link kan delen.

Closet Detox & Personal Style Call

#1 VOORBEREIDING

Je vult een vragenlijst in met vragen over jouw huidige personal style, wat je wilt uitstralen en hoe jouw droom garderobe er voor het komende jaar uitziet. Dit ga je ook visualiseren door een Pinterest moodboard te maken.

Heb je het al een personal style inspiratie moodboard? Maak het dan concreter en verwijder beelden die niet 100% jij voelen. 

#2 CLOSET DETOX E-GUIDE

Je ontvangt een e-guide met de complete closet detox strategie waarbij je stap voor stap ieder item uit jouw kast bekijkt. Ook ontvang je extra tips over hoe je je garderobe kan inrichten en hoe je erachter komt welke key items ontbreken.

#3 OUTFITS MAKEN

Na de closet detox heb je items hangen die je het meest draagt en bij jouw personal style passen. Je gaat met deze items verschillende combinaties maken. Deze fotografeer je en presenteer je in de 1-op-1 Personal Style Call van 60 minuten via Zoom.

#4 PERSONAL STYLE CALL

In de call bespreken we jouw personal style voor 2022, wat wil je uitstralen en is dat terug te zien in jouw garderobe die zojuist een detox heeft gekregen en de outfit combinaties die je hebt gemaakt? Is it really the new you? Of vind je het nog spannend?

Je ontvangt persoonlijke tips waarmee jij jouw personal style verder mee kan ontwikkelen zodat je sneller tot jouw eigen authentieke stijl komt.

DIT IS JOUW STYLIST ON SPEED DIAL

Cou cou ma belle! Ik ben Fabienne en ik word ontzettend blij van vrouwen laten stralen door het dragen van outfits waarbij hun persoonlijkheid meteen zichtbaar is. Als je iets aan hebt waarin je je goed voelt, straal je dat uit en voel je je zelfverzekerd en mooi. Dat is het beste gevoel dat er bestaat, n’est ce pas?

Van overvolle garderobes waarbij je geen idee hebt waar je moet beginnen word ik als stylist très heureux. Waarom? Omdat het doen van een closet detox de beste start is voor het creëren van jouw personal style!

De deuren van jouw garderobe open je iedere ochtend en hoe fijn zou het zijn als het overzichtelijk is, je weet dat er alleen maar items hangen die bij jouw kleur- en figuurtype passen en jouw unieke persoonlijkheid ademen.

Als stylist help ik je met een efficiënte closet detox waarbij je een goede start maakt voor het creëren van jouw personal style. In plaats van meteen in jouw kast de duiken beginnen we bij het begin: wie ben je, wat wil je uitstralen en wat voor indruk wil je maken op jouw omgeving of klanten? 

Je kan ervoor kiezen om jouw garderobe zelf te detoxen met de Closet Detox E-guide en jouw personal style ontdekken, maar hoe ga je dan verder? Samen gaan we aan de slag met een frisse start voor wat je in 2022 wilt uitstralen met jouw personal style zodat je de rest van het jaar ready to shine bent en geen miskopen meer doet.

JE KUNT OOK ZONDER HULP VAN EEN STYLIST JOUW GARDEROBE DETOXEN

C’est possible, want op Youtube kan je tutorials vinden met allerlei toffe opruim technieken à la Marie Kondo, but does it really spark joie als je vervolgens weer tegen hetzelfde probleem aanloopt? Namelijk jouw persoonlijkheid, zie je die terug in jouw garderobe en voel je je comfortabel en zelfverzekerd in de kleding die je weer in de kast terughangt?

Als je de helft van jouw garderobe hebt weggedaan, welke items ontbreken er dan om mooie en complete sets te maken? Welke kleuren laten je stralen en welke pasvormen zijn goed voor jouw figuur?

Een complete closet detox doen kost één dag en met de inzichten uit de e-guide kan je daar veel meer uit halen dan alleen een strak opgeruimde garderobe. 

Wat is het nut van een Closet Detox?

Door het doen van een closet detox zie je of de kleding die je nu draagt wel bij jouw persoonlijkheid, kleur- en figuurtype past. Het is een soort reset van jouw garderobe.

Wat houdt een Personal Style Call in?

Tijdens de 1-op-1 call van 60 minuten bespreken we het moodboard met jouw personal style voor 2022, de uitkomst van jouw closet detox en de samengestelde lievelingsoutfits. Past het bij jouw persoonlijheid en wat je wilt uitstralen? Ik geef jou advies en duidelijke richtlijnen zodat je eenvoudiger jouw eigen personal style kan creëren voor 2022.

Moet ik bij het kopen direct de Personal Style call inplannen?

Non! Je gaat eerst aan de slag met de vragenlijst, jouw personal style Pinterestbord en de closet detox.

Je kan de call zelf inplannen via Calendly wanneer jij er klaar voor bent! Zodra je een moment heb ingepland, doe ik alvast een solo dansje op mijn lievelingsnummer VOGUE van Madonna.

Heeft de e-guide wel nut als ik recentelijk een Closet Detox heb gedaan?

In de e-guide lees je niet alleen hoe je een closet detox moet doen. Je krijgt tips en inzichten in jouw garderobe en hoe je daarna verder kan met het bouwen van een persoonlijke en duurzame garderobe.

Hoe kom ik er achter welke stijl het beste bij mijn persoonlijkheid past?

Door de opdrachten te maken voorafgaand de closet detox en de 1-op-1 call kom je erachter wat je wilt uitstralen met jouw garderobe. Samen kijken we tijdens de call of we dat terug zien in jouw huidige garderobe en hoe we dat kunnen realiseren zonder de Bijenkorf hoeven leeg te kopen.

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH