Style & Shoot

'Een personal brand zonder uniek en herkenbaar beeld is als Parijs zonder de Eiffeltoren.'

Als gezicht van je bedrijf wil je herkenbaar zijn, maar niet overdreven all over the placeGeen cliché foto’s, maar elke keer weer verrassend. Altijd een beeldige belevenis van wie jij bent en wat jij doet.

Als Amsterdamse Parisienne pur sang weet ik als geen ander hoe je die nonchalante elegantie in je stijl en beelden naar bovenhaalt. Ongeposeerde poses, een prachtig kleurenpalet die je ogen laat schitteren en een toevallige haarlok die je gezicht op precies de goede plek omlijst: alles klopt. 

Bij mij krijg je geen klik-en-klaar, maar ik neem elk moment – tijdens onze voorbereidende call en bij het maken van jouw moodboard, de shoot en de nabewerking – de tijd om jou weer te geven op je krachtigste moment. De juiste styling is daarbij onmisbaar. Als jij je goed voelt in wat je draagt, straal je dat ook uit. Bij mij krijg je de perfecte combinatie die ook na de shoot zichtbaar is: prachtige beelden én stylingadvies op maat.

Want ik heb niet alleen oog, maar ook een grote liefde voor detail. Met mijn unieke aanbod zorg ik er als styliste én fotograaf voor dat jouw uitstraling weerspiegelt waar je voor staat en je beauté volledig tot haar recht komt. Zodat je precies dat totaalplaatje toont waarvan je doelgroep spontaan stopt met scrollen en voelt: zij begrijpt me.

Style & Shoot?

C’est simple comme bonjour!

#1 STRATEGIE CALL

We plannen een strategie call in waarin wij jouw wensen, dromen en doelen bespreken. Samen kijken we naar de huidige uitstraling en brainstormen we over hoe we jouw personal brand kunnen visualiseren en versterken in jouw stijl en jouw beelden. 

#4 LOOK DU JOUR

Zodra het shoppable Pinterest bord af is, plannen we een call in om de outfits te bespreken en mijn uitleg te geven. Eventueel pas ik de looks aan of voeg ik nog extra opties toe en kan je de items bestellen in jouw gewenste maat. Zodra de bestelde items binnen zijn, kan je de outfits gaan passen en mij foto’s ervan toesturen via Whatsapp zodat ik er feedback op kan geven en kijken of het mooi past bij jouw figuur.

#2 ON Y VA!

Op basis van jouw antwoorden op de vragenlijst, ga ik aan de slag met het moodboard van de shoot. Ik ga op zoek naar de ideale locatie die jouw branding ademt en bij jouw persoonlijkheid past, maak een ‘to shoot’ list zodat we geen enkel detail of shot missen inclusief een schema zodat we alles binnen de tijd gefotografeerd krijgen.

#5 POSE FOR ME!

Oui oui! Bij de brand shoot is het tijd om jouw ware inner beauty te laten stralen! Ik stel je op jouw gemak en help je met poses die bij jou passen (na 24 seizoenen America’s Next Top Model kijken, ben ik niet snel inspiratieloos).

#3 LOOK DU JOUR

What to wear voor de styled shoot? Als stylist help ik jou met het overtreffen van jouzelf in looks. Samen kijken we naar wat je hebt geselecteerd voor jouw shoot uit jouw eigen garderobe en wat er nog ontbreekt. Op basis van jouw wensen, kleur- en figuurtype en mijn ideeën voor jouw personal brand ga ik aan de slag met het samenstellen van outfits voor jouw shoot. Deze looks deel ik in een shoppable Pinterest bord, waardoor je gemakkelijk de items zelf kunt bestellen in de gewenste maat!

#6 C'EST MOI?

Et voila! Je ontvangt de door jou geselecteerde beelden in een online beeldbank en je herkent de beste versie van jezelf. Ready om je socials te veroveren? Met deze foto’s was het nooit zo makkelijk.

#1 BONJOUR AMOUR

– Strategie call van 30 minuten

– Moodboard, shotlist en locaties

– Vragenlijst om jouw personal brand, dromen en doelen te bespreken

– Vragenlijst om jouw personal style te bespreken

– Een persoonlijk shoppable Pinterest board met items en outfits gebaseerd op jouw persoonlijkheid

– Styling call waarin we de 5 samengestelde outfits bespreken

– Checklist ter voorbereiding + do’s & don’ts

– 2 uur fotografie

– 1 Instagram Reels video

– Mogelijkheid tot maximaal 5 kledingwissels 

– max. 40 foto’s

€ 949 (excl. BTW, reis- en locatiekosten)

#2 LOOK DU JOUR

– Strategie call van 30 minuten

– Moodboard, shotlist en locaties

– Vragenlijst om jouw personal brand, dromen en doelen te bespreken

– Vragenlijst om jouw personal style te bespreken

– Een persoonlijk shoppable Pinterest bord met items en outfits gebaseerd op jouw persoonlijkheid

– Styling call waarin we de 7 samengestelde outfits bespreken

– Checklist ter voorbereiding + do’s & don’ts

3,5 uur fotografie

– 1 Instagram Reels video

– Mogelijkheid tot max. 7 kledingwissels 

– max. 65 foto’s

€ 1499 (excl. BTW, reis- en locatiekosten)

*betaling in 2 termijnen mogelijk

#3 LOVE YOU LONGTEMPS

– Strategie call van 60 minuten

– Moodboard, shotlist en locaties

– Vragenlijst om jouw personal brand, dromen en doelen te bespreken

– Vragenlijst om jouw personal style te bespreken

– Een persoonlijk shoppable Pinterest bord met items en outfits gebaseerd op jouw persoonlijkheid

– Styling call waarin we de 10 samengestelde outfits bespreken

– Checklist ter voorbereiding + do’s & don’ts

– 5 uur fotografie

– 1 Instagram Reels video

– Mogelijkheid tot max. 10 kledingwissels 

– max. 100 foto’s

EXTRA:

– Instagram feed planning van een maand

€ 2349 (excl. BTW, reis- en locatiekosten)

*betaling in 3 termijnen mogelijk

Style & Shoot brochure

Een schitterend merk met een sterke vrouw als stralend middelpunt, herkenbaar maar nog steeds un petit peu mystérieux. Het visuele verhaal van een femme fatale die precies weet wie ze is, wat ze kan en dat aan de wereld laat zien, in haar eigen unieke stijl.

Meer informatie ontvangen over de Style & Shoot met extra tips en inspiratie voor jouw shoot? Vraag de brochure aan via de onderstaande knop.

NA DE SHOOT

Heb jij een beeldbank vol met beelden waar je met trots naar kijkt en het liefst op een groot billboard wilt plakken. Bonjour, c’est moi!

Onderscheid jij jezelf van jouw concurrenten met beelden die jou niet alleen uniek maken, maar ook 100% uitstralen wie jij bent.

Hoef jij niet meer te panikeren of je bij die ene post wel een mooi beeld bij hebt, bye bye onpersoonlijke stockfoto’s!

  Heb jij de komende tijd niet meer het ‘Ik heb geen foto om te posten’ dilemma.

Deze femmes magnifiques lieten zichzelf zien – zoals nooit tevoren.

Ben jij de volgende?

Wat bespreken we tijdens de strategie call?

Tijdens de strategie call bespreken we o.a. jouw wensen, dromen en doelen. Samen nemen we door wat er nog mist in jouw beelden en hoe we jouw personal brand zo zichtbaar mogelijk kunnen maken op een authentieke manier zodat de beelden 100% jouw persoonlijkheid uitstralen. Naar aanleiding van deze call ga ik aan de slag met het moodboard van jouw shoot.

Moet ik zelf op zoek naar locaties?

Mais non! Dat doe ik graag voor jou zodat de locatie 100% past bij de sfeer die we gaan uitstralen tijdens jouw brand shoot. Ik leg je een aantal opties voor met de bijbehorende prijzen en zodra je akkoord geeft leg ik het voor je vast.

Wat houdt het moodboard in?

Het moodboard dient als leidraad voor de shoot en zorgt ervoor dat zowel jij als ik optimaal voorbereid zijn en onszelf overtreffen. In het moodboard vind je de sfeer die we gaan neerzetten en welke kleuren erbij horen. Per locatie werk ik een ‘to shoot’ list uit, hoeveel outfits er worden geschoten, welke props er mee moeten worden genomen en inspiratie voor poses. Daarnaast ontvang je een checklist om je optimaal voor te bereiden op jouw brand shoot en over ieder detail nadenkt.

Wat houdt personal shopping in?

In ieder pakket zit personal shopping inbegrepen. Voordat we gaan shoppen, is het belangrijk dat je eerst een uitgebreide vragenlijst invult met vragen zoals: omschrijf jouw persoonlijkheid, wat voor werk doe je en wat zou je graag willen uitstralen? Daarnaast lever je ook een Pinterestbord aan met outfits, kleuren en prints die jou inspireren. Met deze informatie ga ik aan de slag met een vooronderzoek om te kijken welke winkels en collecties we het beste voor jou kunnen shoppen. 

Neem jij de kleding n.a.v. de personal styling sessie mee?

De outfits die ik samenstel presenteer ik samen met het moodboard zodat je duidelijk de vertaling ziet van jouw personal brand in looks. Daarbij ontvang je een lijst met de links van alle items zodat je deze zelf kan bestellen in jouw gewenste maat, thuis passen en met mij kan doornemen tijdens een call. De kleding neem jij zelf mee naar de shoot, ik hang het voor je uit en stoom het nog eventueel zodat jij je rustig kan omkleden en klaarmaken.

Hoe gaat het na de shoot in zijn werk?

Na de shoot ontvang je binnen 2 dagen een selectie beelden waaruit jij jouw 40, 75 of 125 beelden kan selecteren. Als ik deze heb ontvangen ga ik aan de slag met de bewerking en ontvang je de beelden binnen max. 14 dagen. De bewerkte beelden ontvang je via een online album zodat je hem met trots ook aan anderen kan laten zien.

Styled Shoot

'Een personal brand zonder uniek en herkenbaar beeld is als Parijs zonder de Eiffeltoren.'

Als gezicht van je bedrijf wil je herkenbaar zijn, maar niet overdreven all over the placeGeen cliché foto’s, maar elke keer weer verrassend. Altijd een beeldige belevenis van wie jij bent en wat jij doet.

Als Amsterdamse Parisienne pur sang weet ik als geen ander hoe je die nonchalante elegantie in je beelden naar bovenhaalt. Ongeposeerde poses en een toevallige haarlok die je gezicht op precies de goede plek omlijst: alles klopt. 

Bij mij krijg je geen klik-en-klaar, maar ik neem elk moment – tijdens onze voorbereidende call en bij het maken van jouw moodboard, de shoot en de nabewerking – de tijd om jou weer te geven op je krachtigste moment. En daar hoort ook de juiste styling bij. Bij mij krijg je niet alleen prachtige beelden, maar ook stylingadvies op maat.

Want ik heb niet alleen oog, maar ook een grote liefde voor detail. Met mijn unieke aanbod zorg ik er als fotograaf én styliste voor dat jouw uitstraling weerspiegelt waar je voor staat en je beauté volledig tot haar recht komt. Zodat je precies dat totaalplaatje toont waarvan je doelgroep spontaan stopt met scrollen en voelt: zij begrijpt me.

STYLE & SHOOT BROCHURE

Een schitterend merk met een sterke vrouw als stralend middelpunt, herkenbaar maar nog steeds un petit peu mystérieux. Het visuele verhaal van een femme fatale die precies weet wie ze is, wat ze kan en dat aan de wereld laat zien, in haar eigen unieke stijl.

Meer informatie ontvangen over de Style & Shoot met extra tips en inspiratie voor jouw shoot? Vraag de brochure aan via de onderstaande knop.

Styled Shoot?

C’est simple comme bonjour!

#1 STRATEGIE CALL

We plannen een strategie call in waarin wij jouw wensen, dromen en doelen bespreken. Samen kijken we naar de huidige uitstraling en brainstormen we over hoe we jouw personal brand kunnen visualiseren en versterken in beeld. Daarnaast geef ik je advies over welke supplementen eventueel goed van pas kunnen komen bij jouw styled shoot zoals personal styling of Dyson styling.

#2 ON Y VA!

Op basis van jouw antwoorden op de vragenlijst en onze strategie call, ga ik aan de slag met het moodboard van de shoot. Ik ga op zoek naar de ideale locatie die jouw branding ademt en bij jouw persoonlijkheid past, maak een ‘to shoot’ list zodat we geen enkel detail of shot missen inclusief een schema zodat we alles binnen de tijd gefotografeerd krijgen.

#3 LOOK DU JOUR

Tijdens onze tweede call bespreken we de outfits die jij voor jouw shoot hebt uitgekozen. Stralen ze 100% jouw personal brand uit en trek je daar de aandacht van jouw droomklant mee? We kijken wat er nog ontbreekt qua styling of props en ik stuur je nog een lijst toe met items die jouw verhaal en brand zullen versterken. Zodra de extra items binnen zijn, kun je mij de complete outfits toesturen via Whatsapp zodat ik er feedback op kan geven. 

#4 checklist

Voor de shoot krijg je een checklist en do’s & don’ts mee hoe je je zo optimaal mogelijk kan voorbereiden zodat jij op de dag straalt als een VOGUE model.

#5 POSE FOR ME!

Oui oui! Bij de brand shoot is het tijd om jouw ware inner beauty te laten stralen! Ik stel je op jouw gemak en help je met poses die bij jou passen (na 24 seizoenen America’s Next Top Model kijken, ben ik niet snel inspiratieloos).

#6 C'EST MOI?

Et voila! Je ontvangt de door jou geselecteerde beelden in een online beeldbank en je herkent de beste versie van jezelf. Ready om je socials te veroveren? Met deze foto’s was het nooit zo makkelijk.

Deze femmes magnifiques lieten zichzelf zien – zoals nooit tevoren.

Ben jij de volgende?

Inscrivez-vous en ontvang meteen mijn geheimen om je brand shoot on point voor te bereiden en alle informatie over mijn pakketten die jij nodig hebt om écht te shinen – in beeld en in je bedrijf.

NA DE SHOOT

Heb jij een beeldbank vol met beelden waar je met trots naar kijkt en het liefst op een groot billboard wilt plakken. Bonjour, c’est moi!

Onderscheid jij jezelf van jouw concurrenten met beelden die jou niet alleen uniek maken, maar ook 100% uitstralen wie jij bent.

Hoef jij niet meer te panikeren of je bij die ene post wel een mooi beeld bij hebt, bye bye onpersoonlijke stockfoto’s!

  Heb jij de komende tijd niet meer het ‘Ik heb geen foto om te posten’ dilemma.

Wat bespreken we tijdens de strategie call?

Tijdens de strategie call bespreken we o.a. jouw wensen, dromen en doelen. Samen nemen we door wat er nog mist in jouw beelden en hoe we jouw personal brand zo zichtbaar mogelijk kunnen maken op een authentieke manier zodat de beelden 100% jouw persoonlijkheid uitstralen. Naar aanleiding van deze call ga ik aan de slag met het moodboard van jouw shoot.

Moet ik zelf op zoek naar locaties?

Mais non! Dat doe ik graag voor jou zodat de locatie 100% past bij de sfeer die we gaan uitstralen tijdens jouw brand shoot. Ik leg je een aantal opties voor met de bijbehorende prijzen en zodra je akkoord geeft leg ik het voor je vast.

Wat houdt het moodboard in?

Het moodboard dient als leidraad voor de shoot en zorgt ervoor dat zowel jij als ik optimaal voorbereid zijn en onszelf overtreffen. In het moodboard vind je de sfeer die we gaan neerzetten en welke kleuren erbij horen. Per locatie werk ik een ‘to shoot’ list uit, hoeveel outfits er worden geschoten, welke props er mee moeten worden genomen en inspiratie voor poses. Daarnaast ontvang je een checklist om je optimaal voor te bereiden op jouw brand shoot en over ieder detail nadenkt.

Wat houdt personal shopping in?

In ieder pakket zit personal shopping inbegrepen. Voordat we gaan shoppen, is het belangrijk dat je eerst een uitgebreide vragenlijst invult met vragen zoals: omschrijf jouw persoonlijkheid, wat voor werk doe je en wat zou je graag willen uitstralen? Daarnaast lever je ook een Pinterestbord aan met outfits, kleuren en prints die jou inspireren. Met deze informatie ga ik aan de slag met een vooronderzoek om te kijken welke winkels en collecties we het beste voor jou kunnen shoppen. 

Neem jij de kleding n.a.v. de personal styling sessie mee?

De outfits die ik samenstel presenteer ik samen met het moodboard zodat je duidelijk de vertaling ziet van jouw personal brand in looks. Daarbij ontvang je een lijst met de links van alle items zodat je deze zelf kan bestellen in jouw gewenste maat, thuis passen en met mij kan doornemen tijdens een call. De kleding neem jij zelf mee naar de shoot, ik hang het voor je uit en stoom het nog eventueel zodat jij je rustig kan omkleden en klaarmaken.

Hoe gaat het na de shoot in zijn werk?

Na de shoot ontvang je binnen 2 dagen een selectie beelden waaruit jij jouw 40, 75 of 125 beelden kan selecteren. Als ik deze heb ontvangen ga ik aan de slag met de bewerking en ontvang je de beelden binnen max. 14 dagen. De bewerkte beelden ontvang je via een online album zodat je hem met trots ook aan anderen kan laten zien.

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH

© 2021 STYLEBYFABIE.COM - FABIENNE LINDENBERGH